Sponsor in ’t zonnetje: ‘De Tram’

De Tram“Zes, soms zeven dagen per week zijn we aan het werk, dus we hoeven ons niet vervelen.” Gerard Kruijer is eigenaar van de welbekende bruine kroeg en slijterij De Tram in Amerongen. Het bedrijf is in 1958 gestart door zijn grootvader. “Ik ben hier geboren en getogen en ben er zo eigenlijk vanzelf ingegroeid. In 1984 ben ik in het bedrijf gegaan en run dit nu alweer vele jaren samen met Gerda.”

“In de loop der jaren is er wel wat veranderd. Vertegenwoordigers die ’s ochtends een kopje koffie komen drinken zijn er niet meer, het gaat nu meer om feestelijke bijeenkomsten al dan niet met een thema, waar de mensen naartoe komen.”

“Naast ons café en de slijterij verzorgen we steeds meer catering. Dan heb ik niet alleen over drankjes en hapjes voor feesten, maar ook volledige warme maaltijden en lunches. We hebben daarin een groeiende klantenkring onder de bedrijven in de omgeving.”

Gerard en Gerda kwamen met de Knuffelweide in aanraking omdat ze Anja Brouwer al heel lang kennen. “We vinden De Knuffelweide een mooi initiatief, leuk en goed voor het dorp. Daarom helpen we als er wat nodig is en dan leveren we even wat schappelijker.”

Ook al hebben ze het druk, een paar kipjes en een hond kunnen er wel bij. Eerder hadden ze een Labrador, maar binnenkort komt er een nieuw huisgenoot bij: een Franse bulldog-pup.

Meer informatie: Cafe/slijterij/catering De Tram

Website door Pixion

Webredactie door Mathilda Klein