Dierenarts Dagne Overgoor in ’t zonnetje

Logo vallei en weteringDagne Overgoor werkt voor Vallei & Wetering dierenartsen en is vaste dierenarts voor de Knuffelweide: “Via een gezamenlijke kennis kwam ik in contact met Anja Brouwer en hoorde over haar plannen voor de Knuffelweide. Ik heb eerst geholpen met advies over het houden van de dieren en zo is het balletje gaan rollen.”

“Ik vind De Knuffelweide een ontzettend leuk initiatief en de weide ziet er mooi en verzorgd uit. Daarom help ik graag door als het nodig is te komen kijken bij de dieren, en voor het geven van inentingen. Ook tijdens activiteiten, zoals de sponsordag afgelopen zomer, ben ik als het kan graag van de partij.”

Dagne is moeder van vier kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. En, hoe kan het ook anders, het gezin heeft ook huisdieren. “We hebben een aantal kippen en twee honden.”

Vallei & Wetering dierenartsen in Renswoude is gespecialiseerd in rundvee, varkens, schapen, geiten en paarden. De praktijk heeft een werkgebied dat zich uitstrekt tot de wijde omtrek en dus ook Amerongen.

 

 

 

 

Website door Pixion

Webredactie door Mathilda Klein