Vrijwilliger in ’t zonnetje: Melissa Lokhorst

Melissa LokhorstToen Melissa op 4 oktober 2014 bij de opening van de Knuffelweide een kijkje ging nemen, besloot ze zich op te geven als vrijwilliger. “Omdat ik het zo ontzettend leuk vind om met kinderen te werken, leek me dit ook wel wat. Ik werk als oproepkracht in de kinderopvang en als -oppas.”

Melissa woont vlak in de buurt van de Knuffelweide en heeft thuis twee katten. Ze vertelt dat ze de afgelopen tijd veel heeft bijgeleerd over de omgang met dieren. “Ik weet hoe ik ze moet verzorgen en durf veel dieren op te pakken. Zelfs de pony’s kan ik nu vastzetten!” vertelt ze vol trots. “Alleen kippen vind ik nog steeds een beetje eng, maar ik vind het fijn dat ik zoveel meer durf en kan.”

Melissa is op woensdagmiddag aanwezig en valt soms ook in op andere tijdstippen. Veel bezoekende kinderen en (groot)ouders kennen haar van de knutseluurtjes die bij wat minder weer worden georganiseerd. “Nu is het nog mooi weer en kunnen de kinderen lekker buiten spelen. Als het echt herfst wordt, gaan Astrid en ik weer met ze aan de slag met leuke knutselactiviteiten!”


Ook interesse om ons een handje te komen helpen?
 > Meer over vrijwilligerswerk

Website door Pixion

Webredactie door Mathilda Klein