Help Knuffelweide de lente in met NLdoet

NLdoet logo 2016 (web)Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de elfde keer NLdoet in heel Nederland. De Knuffelweide doet net als vorig jaar ook weer mee op de zaterdag.

Anja Brouwer: “Tijdens NLdoet wordt veel werk verzet. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom.” Mensen die bij ons zaterdag 11 maart willen komen helpen schilderen, straten, boenen, mesten of andere klusjes; ze kunnen zich aanmelden op de website van NLDoet

Tijdens NLdoet 2015 waren er landelijke 300.000 vrijwilligers actief bij zo’n 7.600 klussen. Ook leden van de koninklijke familie en diverse landelijke en lokale politici staken in de afgelopen jaren hun handen uit de mouwen.
De Knuffelweide mocht vorig jaar rekenen op de hulp van maar liefst 25 vrijwilligers, die ook nog eens een hele gezellige dag met elkaar hadden. Vele handen maken licht werk, dat bleek maar weer. Lees meer over NLDoet 2015 op Knuffelweide.

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven. Het afgelopen jaar steunde het met € 28,7 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. De Nationale Postcode Loterij is partner van NLdoet.  Het Oranje Fonds wordt verder o.a. gesteund door De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

 

 

Website door Pixion

Webredactie door Mathilda Klein