Hulp gezocht bij NLdoet zaterdag 11 maart

Op 10 en 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 13e keer NLdoet. Ook de Knuffelweide doet mee om extra schoonmaak- en onderhoudswerk gedaan te krijgen, zodat de weide weer klaar is voor de lente. Iedereen die zaterdag 11 maart de handen uit de mouwen wil steken is van harte welkom.

Anja Brouwer: “Onze vrijwilligers doen 7 dagen per week veel werk. Met het extra werk na de winter kunnen zij de hulp tijdens deze dag meer dan goed gebruiken. Dan zijn we na 11 maart helemaal klaar voor een heerlijke lente om zo de lammetjes, konijntjes, kuikens (van de kippen, eenden en duiven) cavia’s een goed leven te bieden.” Mensen die willen komen helpen kunnen zich aanmelden op de website van NLDoet 

Datum/tijd: Zaterdag 11 maart 2017 van 10:00 tot 16:00 uur

Trots

Het Oranje Fonds organiseert NLdoet in 2017 voor de 13e keer. Tijdens de editie van 2016 zijn ruim 9.000 klussen geklaard en het Fonds hoopt dat aantal tijdens de komende editie te overtreffen. Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds: “Verenigingen en stichtingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Maar het werven kost vaak veel tijd. NLdoet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar zo’n 350.000 Nederlanders bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet. Hieruit blijkt dat Nederland een land is van vrijwilligers en daar mogen we met z’n allen trots op zijn.”

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar steunde het met € 31 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. De Nationale Postcode Loterij is partner van NLdoet. Het Oranje Fonds wordt verder o.a. gesteund door De Nederlandse Loterij en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Website door Pixion

Webredactie door Mathilda Klein