Gezellige donateursmiddag 20 juni 2015

IMG_2710Zaterdagmiddag 20 juni was het gelukkig droog en best aangenaam vertoeven op de Knuffelweide, ruim 131 bezoekers bezochten onze donateursdag, en in de ochtend waren er ook al 24 bezoekers, dus in totaal mochten we ruim 150 bezoekers ontvangen.

Het zag er gezellig uit met de kleedjesmarkt. Kinderen moesten in de rij voor het populaire schminken, en ook voor de tafel voor het nageltjes lakken was vrijwel de hele tijd belangstelling. Verder konden een schaapje geknutseld worden.

Ondertussen werden schapen Belle en Katrien geschoren en was onze vaste dierenarts aanspreekbaar voor vragen over (huis)dieren. Zo werden vragen gesteld over een niesend konijn en een veelvuldig aan sjaals knabbelende cavia. Ook werd pony Bob onder belangstelling even ‘nagekeken’ .

Hartelijk dank aan de bezoekers en kinderen met de kleedjes, en speciaal aan schapenscheerder Wilma Gijsbertsen, dierenarts Dagne Overgoor, schminkdames Bianca Roosen en Amber de Vries, nagellakster Evelien Brouwer en knutselbegeleidster Astrid Berkhof. Dankzij jullie allemaal was het een leuke en gezellige middag!

>> Foto’s van de donateursmiddag

NB Nog geen donateur? U helpt ons daar enorm mee: vriend worden kan al vanaf € 15 per jaar!

Website door Pixion

Webredactie door Mathilda Klein