De Knuffelweide is geopend!!

Op zaterdag 4 oktober “Dierendag” was het groot feest in Amerongen. De Knuffelweide werd officieel geopend!

De openingshandeling werd verricht door wethouder Henk Veldhuizen, de 97-jarige mevrouw Peeneman en de 1-jarige Luuk Frederiks. De laatste twee vertegenwoordigden precies de doelgroep van De Knuffelweide: jong en oud.

Onder toeziend oog van ca. 600 bezoekers werd er een notenboom geplant. Deze boom, die werd geschonken door alle vrijwilligers, is vernoemd naar Anja Brouwer, initiatiefneemster van De Knuffelweide.

Na het in ontvangst nemen van een paar prachtige cheques en vele cadeaus, barstte het feest los. Er was voor iedereen wat! Jong en oud genoot van alle activiteiten onder het genot van een drankje met heerlijke Knuffelmuffin en een gezellig muziekje verzorgd door het dweilorkest en Radio 90FM.

Zie ook het uitgebreide fotoverslag van deze geweldige dag.

Langs deze weg willen wij graag iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt om De Knuffelweide te realiseren. Namen noemen is altijd gevaarlijk omdat je dan heel snel mensen vergeet, daarom houden we het veilig: het dreamteam, alle vrijwilligers, de sponsoren en donateurs, de Gemeente Utrechtse Heuvelrug en alle omwonenden. Jullie zijn geweldig! Waar een klein dorp groot in kan zijn!

knuffelweide 4-10-2014 1

 

Website door Pixion

Webredactie door Mathilda Klein